Om oss

Trebo-Hus AS er eit entreprenørfirma som legg vekt på erfaring og kompetanse. Trebo-hus AS starta som privat firma på 1970-talet og vart etablert som aksjeselskap i 1985.

 

Opningstider
 
Måndag        07:30 - 16:30
Tirsdag          07:30 - 16:30
Onsdag         07:30 - 16:30
Torsdag         07:30 - 16:30
Fredag           07:30 - 16:30
Laurdag        10:00 - 14:00
Søndag         STENGT

 

Velkommen til Trebo-Hus AS
 
Sjekk ut vår BROSJYRE

 

Vi i Trebo-Hus AS arbeider for å gi kundane sikkerheit og personleg oppfølging heile vegen. Vi legg vekt på å vere fleksible i forhold til oppdrag, skisser og utforming. Det betyr at du kan få ein personleg versjon av huset, kjøkkenet eller garderoben i samarbeid med Trebo-Hus AS. Kvart oppdrag vert tilpassa kunden sine spesifikke ønskjer.

For oss er ingen jobb for liten og ingen jobb for stor!

Trebo-Hus AS er medlem av Byggmann-kjeda og leverer hus frå den offisielle katalogen deira. Vi tek oppdrag for både privatpersonar og offentlege einingar, og kan blandt anna tilby ekspertise innan:

  • Einebustad
  • Påbygg
  • Garasje
  • Rehabilitering, innvendig og utvendig
  • Offentlege bygg og skular
 

I butikken vår sel vi alt du treng for oppussing eller nybygg - alt frå måling og golvpanel til verktøy og solskjerming. Du finn eit stort utval av belysning til alle Behov. Vi har ei eiga avdeling for kjøkken/bad/garderobe. Der kan kundane få hjelp med å teikne kjøkken; vi samarbeidar med norske Fossline og danske Nettoline og Aubo. Alle tre leverer både kjøkken og bad, og med eit breitt utval er det noko for ein kvar stil og smak.

Hos Trebo-Hus AS legg vi stor vekt på personleg oppfølging og vi tilbyr heimebesøk for å finne dei beste løysingane til bustaden din.

 

 
Tilsette
I dag er vi ein stabil flokk av tilsette som arbeider for å gi kundane sikkerheit og personleg oppfølging heile vegen. Trebo-Hus AS har ti tømrarar med fagbrev, og vi er sju tilsette i butikk/lager.

 

Jon Bjarte Myklebust

Dagleg leiar

 

Trond Flatjord

Byggmester

 

Odd Flatjord

Ovn, golv og lager

 

Solfrid Paulen Egge

Økonomi

 

Oddbjørg Lee

Kjøkken, bad og garderobe

 

Lukasz Piwko

Lager og utkjøyring